Predstavitev stisnjenih piškotov

- 2022-04-19-

1. Koliko stisnjenih piškotov zaužiti naenkrat

Stisnjeni piškotiso narejeni iz napihnjenega prahu, sladkorja, arašidovega olja, soli, sezamovih semen, vode, z značilnostmi hrustljave, težko vpijajo vodo in postanejo mehki, običajno stisnjeni piškoti so približno 100 gramov pakiranja, kalorije imajo 450-500 kilokalorij, torej čas ne bi smel jesti preveč, čas jesti 50 gramov na to. Če nimate veliko časa za vadbo, si vzemite eno. Če je samo prigrizek, ne jejte preveč, samo pol kosa. Ko jemo stisnjene piškote, je najbolje, da si privoščimo poln zalogaj vode stisnjenih piškotov, da se ne zadušimo.



2. Kakšna je škoda, če zaužijemo preveč stisnjenih piškotov


Na splošno jesti prevečstisnjeni piškotibo povzročilo podhranjenost v človeškem telesu, saj stisnjeni piškoti vsebujejo razmeroma enostavna hranila, pomanjkanje vitaminov in drugih esencialnih mikrohranil, vendar je multivitamin bogat z multivitamini in ga lahko uživamo na različne načine, medtem ko jemo kompakten piškotek. Uživanje stisnjenih piškotov bo zmanjšalo tudi vnos drugih živil, zato ne priporočajte dolgotrajnega uživanja.


3. Kako jesti stisnjene piškote

1. Lahko jih poješ suhe, najbolje pa je, da spiješ požirek vode in ugrizneš hrustljav piškotek. Na splošnostisnjeni piškotivsebujejo 450-500 kilokalorij na 100 gramov, kot obrok riža (dva riža, nekaj zelenjave in mesa) je približno 100-150 kilokalorij več.
2, se lahko namoči za jesti, medtem ko jedo z vodo, zato jesti ne preveč suho, ampak tudi enostavno pogoltniti.
3, lahko zavre kašo, lahkostisnjeni piškotina loncu lahko zavremo kašo.